Sociale Më shumë

Gjeloshaj takohet me përfaqësuesit e policisë: Qytetarët e Tuzit i respektojnë masat

Prej tvteuta15:53, 1 Prill 2020

Kryetari  i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj u takua  me përfaqësuesit e Policisë së Podgoricës, me të clët u diskutua për gjendjen aktuale në këtë komunë. Qytetarët e Tuzit i  respektojnë masat e vetizolimit të cilat janë marrë pas rritjes së papritur të infektuarve me koronavinus në këtë komunë, është konstatuar në takim.   “Organet e administratës komunale  së bashku me policinë po punojnë në mënyrë të përkushtuar dhe të sinkronizuar për të mirën e qytetarëve të kësaj komune, thuhet në kumtesën e Drejtorisë së policisë .

  • 1

    Radio