Politikë Më shumë

Gjeloshaj i bën thirrje diasporës të marrë pjesë në zgjedhjet e Tuzit

Prej tvteuta15:56, 14 Shkurt 2019

Kryetari i Alternativës Shqiptare, Nik Gjeloshaj, i ka bërë thirrje diasporës shqiptare që të marrë pjesë në zgjedhjet e Tuzit, duke e konsideruar këtë edhe si obligim të tyrin ndaj vendlindjes. Në kumtesën e tij, Gjeloshaj thotë se spekullimet për koalicione të gjëra paszgjedhore janë komplet të pavërteta dhe propagandë e subjekteve të dështuara, dhe se Forumi Shqiptar do të jetë ai që do të udhëheq Malesinë.

  • 1

    Radio