Politikë Më shumë

GJEKA TAKON KËSHILLTARIN

Prej tvteuta12:42, 4 Qershor 2015

Kryetari i Komunës së Ulqinit, Fatmir Gjeka,ka pritur këshilltari e Ambasadës së Shqipërisë në Podgoricë, Lirim Ujkaj.

Kryetari Gjeka i shprehu vlerësimet e tija për përfundimin e suksesshëm të misionit , për shërbim të çmuar në veprimtaritë e tij si diplomat dhe për kontributin e dhënë në avansimin e marrëdhënieve të gjithanshme ndërmjet Shqipërisë dhe Malit të Zi. Nga ana tjetër Z. Ujkaj u falenderuar për përkrahjen e vazhdueshme të autoriteteve vendore të Ulqinit dhe se bart me vete respektin dhe dashurinë për te gjithë shqiptarët që jetojnë në Mal të Zi .

  • 1

    Radio