Politikë Më shumë

Gjeka kërkon dorëheqen e Gjeloshaj

Prej tvteuta14:09, 12 Janar 2015

Partia Demokratike, si partia kryesore e „Koalicionit shqiptar“ eshte e vendosur  qe te rrespektohet me perpikmeri mareveshtja e nenshkruar ndermjet ketij subjekti, Lidhjes Demokrtike ne Mal te Zi dhe Alternatives Shqiptare.

Mendojme qe vetem ne kete menyre mund te forcohet koalicioni yne, besimi ndaj nesh dhe atyre qe na kane dhene votebesimin.

Mirepo, deklaratat e diteve te fundit dhene nga ana e z. Nikë Gjeloshaj –Alternatives shqiptare, nuk jane ne harmoni te rrespektimit te mareveshtjes tone politike.

  • 1

    Radio