Aktuale Më shumë

Gjeka: “Familjeve të viktimave u shpreh ngushëllimet e mia të sinqerta, ndërsa të lënduarve u uroj shërim të shpejtë”

Prej tvteuta10:00, 13 Gusht 2022

Me rastin e tragjedisë së rëndë që ndodhi në Cetinë, familjarëve të viktimave u shpreh ngushëllimet e mia të sinqerta, ndërsa të lënduarve u uroj shërim të shpejtë. Asnjë jetë e humbur nuk ka një çmim dhe nuk mund të kompensohet.

Shpresoj se ky akt çnjerëzor, që sot tmerroi dhe tronditi gjithë Malin e Zi, nuk do t’i ndodhë më askujt.

Kabineti i Ministrit për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave

Ministri Fatmir Gjeka

  • 1

    Radio