Ekonomi Më shumë

Gjeka beson në ditë të mira

Prej tvteuta11:44, 17 Shkurt 2015

Kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka shpreh optimizëm kur janë në pyetje investimet në Ulqin. Ai për projektin e ndërtimit të shkollës në Sukubinë mbështetet në ndihmën e qeverisë së Malit të Zi dhe diasporës, siç theksoi për televizionin teuta ndërtimi do të fillojë mesiguri por kur nuk dihet. Ai poashtu tha se çdo gjë është gati që javën e ardhëshme të fillojnë punimet në ndërtimin e Akua parkut edhe pse këtë fillim e kanë paralajmëruar që para vitit të ri.

  • 1

    Radio