Sociale Më shumë

Gjatë muajit prill fillojnë regjistrimët e filloristëve

Prej tvteuta15:58, 18 Mars 2019

Gjatë muajit prill do të fillojë regjistrimi i nxënësve fillestar në klasë të parë.Edhe këtë vit do të regjistrohen në klasë të parë të gjithë ata fëmijë të cilët deri në fund të vitit kalendarik mbushin 6 vjet Shprehet drejtori i SH.F “Marshali Tito” Arben  Llunji.Ndër të tjera do të organizohen edhe takime me prindër  me qellim që kalimi i fëmijëve në klasë të parë të jetë një eksperiencë e lehtë dhe e bukur deklaroi për Televizionin Teuta  drejtori i SH.F Marshali Tito Arben Llunji.

  • 1

    Radio