Aktuale Më shumë

*VIDEO*Genci Nimanbegu – Bartësi i listës Forca e re Demokratike e kreu obligimin e vet qytetar

Prej tvteuta13:11, 27 Mars 2022

”Procesi i votimit, besoj që  do të jetë në rregull, siç është zakonisht në komunën tonë. Këto janë zgjedhje shumë të veçanta për Ulqinin pasi që më në fund i jepet shansa që të kemi një ndryshim cilësor, ndryshim i cili do të mundësojë një qeverisje të ndershme dhe të drejtë. Pritshmëritë tona, pritshmëritë e Forcës janë që të vërtetojë që jemi subjekti më i madh, jo vetëm në komunën tonë, por edhe për shqiptarët në Mal të Zi dhe besojmë që populli këtë do ta vlerësojë me votën e lirë”, deklaroi për televizionin Teuta Genci Nimanbegu, bartësi i listës ‘Forca e Re Demokratike’.

 

 

  • 1

    Radio