Politikë Më shumë

GEGAJ: DO TE JEMI OPOZITE KONSTRUKTIVE

Prej tvteuta10:45, 25 Mars 2019

Keshilltari I PDS-se Nikolle Gegaj ne seancen e kuvendit te komunes se Tuzit, gjate diskutimit te tij theksoi se ne kohen kur ata ishin shumice kane punuar ne menyre konstruktive dhe shume pika te rendit te dites I aprovuan me subjekte tjera politike, jo vetem te pozites por edhe nga radhet e opozites, pergjate 9 viteve te fundit, dhe keshtu do te vijojme te jemi.”Malesise I nevojitet nje mirekuptim I mirefillte, nje bashkepunim pavaresisht se kush eshte ne pozite, sepse pozitat jane kalimtare”, tha nder te tjera Gegaj.

  • 1

    Radio