Kulturë Më shumë

GARAT E LEXIMIT NË GJUHËN GJERMANE

Prej tvteuta10:10, 9 Qershor 2015

Sot në Biblioteken e Ulqinit do të mbahet „GARA E LEXIMIT NË GJUHEN GJERMANE”. Në këtë garë mbarëballkanike marrin pjesë ,Shkolla fillore „Marshall Tito“ nga Ulqini, si dhe shkollat fillore „Vuk Karaxhiq“ dhe Vukashin Radunoviq“ nga Berana. Ky është raundi i dytë  për të zgjedhur fituesin/fituesen nga Mali i Zi. Fituesi gjegjësisht fituesja do të shkojë në tetor në Beograd për raundin final, ku ai/ajo do të konkurojë me kandidatët nga të gjitha shtetet ballkanike.

  • 1

    Radio