Sociale Më shumë

Galiq: Kemi dyshime për prezencën e variantit të ri të Covid 19 në Mal të Zi

Prej tvteuta18:47, 29 Janar 2021

Drejtori i Institutit të Shëndetit Publik, Igor Galiq, i tha RTMZ se në Berlin janë dërguar 40 mostra të koronavirusit, nga të cilët 23 dyshohen për lloj të ri. Ai vuri në dukje se lloji i ri i koronavirusit përhapet shpejt, por që nuk është më vdekjeprurës. “Dduhet të them se ky është vetëm një dyshim. Sigurisht, ISHP do të informojë publikun kur rezultatet të jenë në dispozicion, dhe kjo pritet të ndodhë gjatë javës së ardhshme “, tha Galiq.

  • 1

    Radio