Sociale Më shumë

Ftohen pronarët e kamp shtëpizave

Prej tvteuta16:28, 14 Shkurt 2015

Nga ndërmarrja e të mirave detare kanë ftuar pronarët e kamp shtëpizave në Bunë të cilët nuk kanë vazhduar kontratën edhe kanë shlyer obligimet ndaj kësaj ndërmarrje, dhe këtë ta bëjnë në një afat sa më të shkurtër. Siç theksohet , 102 pronarë janë duke pritur , dhe nga ky numër 79 prej tyre kanë kamp shtëpizat në krahun e djathtë të bregut të lumit Buna , ndërsa 23 në anën e majt. Nga të mirat detare tërheqin vërejtjen se në bashkepunim me drejtorin për çështje të inspeksioneve do të fillojnë zhvendosjen e kamp shtëpizave për të cilat nuk disponojnë dokumentacion ligjor.

  • 1

    Radio