Politikë Më shumë

Fronti Demokratik dhe PSP me një listë zgjedhore

Prej tvteuta15:34, 10 Janar 2018

Fronti Demokratik dhe Partia Socialiste Popullore në zgjedhjet lokale në Ulqin do të dalin me listë të përbashkët dhe me sloganin “Për një Ulqin të shëndetshëm-qytetarisht, me guxim”.

“Në listë nodhen 33 kandidatë , nga të cilët rreth 50% janë të rinj dhe të gjinisë femrore”, kumtuan nga PSP për televizionin Teuta. Në krye të listës ndodhet ekonomistje e diplomuar Masha Radulloviq, çka është hera e parë që në krye të listës ndodhet një person i gjinisë femrore.

  • 1

    Radio