Sociale Më shumë

Franca është duke ndërtuar  hotel në Ulqin

Prej tvteuta14:44, 18 Maj 2016

Kompania “Mesopromet” nga Bijellopola  do të ndërtojë hotel me katër yje në Ulqin , ka kumtuar  drejtori dhe pronari i kësaj ndërmarrje , Hilmi Franca .

Ai tha se ka  dorëzuar  kërkesën për marrjen e lejes së  ndërtimit  për  hotel me katër yje , i cili parashikohet të ndërtohet në Ulqin në Bulevardin” Teuta” që të çon në plazhin e madh.

“Hoteli do të ndërtohet në parcellën të cilën e kemi blerë dy vjet më parë, nëse e fitojmë lejen e ndërtimit,hoteli mysafirët e parë do ti pranojë vitin e ardhëm” shprehet Franca.

Hoteli me 60 dhoma do të jetë në largësi nga shkuma e detin 500 metër,ndërsa në ndërtimin e hotelit do të investohet 2.5 milion euro.

  • 1

    Radio