Aktuale Më shumë

Forumi Shqiptar: Qytetarët të vendosin vetë kë do të përkrahin në zgjedhje

Prej tvteuta18:30, 15 Mars 2023

Koalicioni Forumi Shqiptar ka mbajtur mbrëmë takim lidhur me atë se cilin nga kandidatët do të përkrahin në zgjedhjet presidenciale.

Sipas burimeve të “Vijesti”, ata kanë vendosur ta lënë në dorë të qytetarëve se cilin prej kandidatëve duhet të mbështesin.

Forumi Shqiptar, i cili përbëhet nga Alternativa Shqiptare ,Lidhja Demokratike Shqiptare , Unioni Nacional Shqiptar  dhe LDnëMZ, ishte fitues absolut i zgjedhjeve lokale në Tuz, ndërsa pritet që këto subjekte së bashku të dalin edhe në zgjedhjet parlamentare.

  • 1

    Radio