POLITIKA Više

Forca zahvaljuje građanima Ulcinja na ukazanom povjerenju

Prej tvteuta19:05 6 Februar 2018

Ulcinj, 06.02.2018

Konferencija za medije

Poštovani građani Ulcinja,

Povodom upravo završenih lokalnih izbora želim da ovom prilikom izrazim zadovoljstvo ostvarenim rezultatima. Ocjenjujemo da je broj dobijenih glasova i mandata Force velika pobjeda naše političke opcije
To nam daje za pravo da još jednom potvrdimo našim glasačima ali i ne samo njima, već i svim građanima Ulcinja da ćemo nastaviti sa našom politikom koja se zasniva Strateškom planu razvoja opštine Ulcinj I na programskim opredjeljenjima FORCE.
Nastavićemo i naredne 4 godine da poboljšamo lokalnu samoupravu, nastavićemo realizaciju brojnih projektovanih kapitalnih investicija kao i novih a dugo očekivanih razvojnih projekata.
Podrškom Forci, koja je potvrdila status najjače albanske partije, partije sa najvećim porastom povjerenja glasača, ali i najjače partije u Ulcinju, građani su pokazali da je naša konzistentna politika I da su naši kandidati za odbornike svojim kapacitetima i ostvarenim rezultatima najbolja opcija za realizaciju njihovih očekivanja.
Želim da se i javno zahvalim našim brojnim aktivistima na korektnoj kampanji , koja je imala samo pozitivne tonove.
Moram istaći da je tokom izbornog dana bilo,na žalost,negativnih događaja koji su obilježili ovu političku kampanju u Opštini.

Građani su bili izloženi raznoraznim pritiscima koji su negativno uticali na njihovo slobodno opredjeljenje.
Svakako da smo upozoravali na to, te stoga cijenimo da je naš poziv za monitoring izbora upućen diplomatskim misijama, OEBS-u, Evropskoj delegaciji i nevladinim organizacijama, doprinio da se ti pritisci koliko toliko umanje.
Potvrđujem naše opredjeljenje da se demokratija mora braniti od negativnih uticaja i želim naglasiti da ćemo koristiti sve demokratske i zakonske mogućnosti za to.
Članovima i glasačima Force jos jednom iskazujem veliku zahvalnost za naporan rad i još jednom ih uvjeravam da naše zadovoljstvo ali i njihovo će biti svakim danom sve veće kako se budu ostvarivali naši programski ciljevi, odnosno predizborna obećanja.

  • 1

    Radio