Sociale Më shumë

Forca uron me rastin e Kurban Bajramit

Prej tvteuta12:34, 24 Shtator 2015

Të nderuar,
Me rastin e festës së madhe të Kurban Bajramit, më lejoni të ju përcjell urimet më të përzemërta në emrin tim personal dhe në emër të Forcës së Re Demokratike.

Kurban Bajrami, festa e madhe e komunitetit musliman, është ditë e sakrificës dhe solidaritetit, faljes dhe mirkuptimit, dashurisë dhe ndihmës në mes njerëzve, paqes, mëshirës dhe bamirsisë, andaj uroj që edhe ne të veprojmë konform këyre vlerave në këto ditë feste.

Uroj që në familjet tuaja të mbretërojë paqja, harmonia, dashuria e begatia.

Urime Kurban Bajramin
Kryetari

Nazif Cungu

  • 1

    Radio