Opinion Më shumë

Forca uron festën e Fitër Bajramit

Prej tvteuta11:11, 23 Maj 2020

Urim me rastin e Festës së Fitër Bajramit

Të dashur besimtarë,

Sot është dita e fundit e një muaji përplot me lutje, mëshirë, bamirësi, sakrificë e përpjekje për t’i rifreskuar raportet me Zotin dhe të afërmit tuaj. Njëkohësisht uroj që Zoti i Lartësuar të ua ketë pranuar agjërimin dhe të gjitha veprat e mira gjatë këtij muaji të bekuar dhe gjithashtu t’i shpërblejë me të mirat e Tij të gjithë besimtarët musliman.

Prandaj, dua të ju dërgoj  urimet më të ngrohta  të familjes sime dhe Forcës së Re Demokratike përmes një mesazhi që reflekton një prej qëllimeve të agjërimit  paqja, mëshira dhe dashuria mbizotëroftë mbi ju dhe familjet tuaja!

Urime Fitër Bajrami!

 

Me respekt,

 

Kryetar

Nazif Cungu

  • 1

    Radio