POLITIKA Više

Forca: Posle 18 godina na vlasti Elezagić priča o satelitima!?

Prej tvteuta14:45 22 Januar 2016

  Ulcinj,22.01.2016.godina

 

Predsjednik Opstinskog odbora SDP-ea Ulcinja,g-din Skender Elezagic je izgleda zapoceo izbornu kampanju i krenuo u osvajanje glasova albanskih partija. I dobro je da to pokusa jer je u preko 20 godina imao izuzetne rezultate za albanske glasove koje je obezbjedio SDP-eu.

Prije nego što je potrčao da optuži albanske partije za podršku centralnim vlastima, koju je on kao vidovita osoba unaprijed predvidio, trebao je da prvo sebe zapita šta su on lično i partija kojoj pripada uradili za proces privatizacije,izgradnju infrastrukture,granicu Morskog dobra u skladu sa zakonom,za povracaj maslinjaka u Valdanosu,zaštitiu imovine Solane, privlačenje kredibilnih investitora itd..Jedno veliko ništa, osim uskih ličnih interesa.A kao aktivno dio centralne vlasti, sa brojnim ministarskim mjestima i rukovodiocima javnih preduzeća i uprava, za to je imao mnogo veće mogućnosti nego pripadnici albanskih nacionalnih partija.

Doduše imali ste jedan neuspješan pokušaj dovođenja stranih investitora, nadaleko poznate firme Cubux Lux, kojoj je kao svjetski poznatom privrednom subjektu u oblasti turizma, trebalo shodno Vašim procjenama da se ustupi uvala Valdanos,a koji je sada nestao tragom bez glasa.

Po principu napad je najbolja odbrana g-din Elezagić zamjenom teza pokušava da za svoje političke neuspjehe okrivi albanske nacionalne partije.Uzaludan pokušaj jer narod sve pamti i ništa ne zaboravlja.

 

Služba za informacije-Forca  

  • 1

    Radio