Opinion Më shumë

Forca: Mesazh ngushëllimi për Shqipërinë

Prej tvteuta17:57, 26 Nëntor 2019

LETËR NGUSHËLLIMI

Të nderuar,

Me keqardhje e morëm lajmin mbi tragjedinë e ndodhur në Shqipëri, në të cilin humbën jetën qytetarët e Durrësit si dhe shumë të tjerë të lënduar. Tërmetin e përjetuam edhe ne në Ulqin si dhe shtetet  fqinjë.

Në emrin tim personal dhe në emër të Forcës së Re Demokratike shpreh ngushëllime të thella familjarëve, të afërmve  dhe të gjithë qytetarëve të Shqipërisë me të cilët sot po përjetojmë momente tejet të dhimbshme.

Të lënduarve ju dëshirojmë shërim të shpejtë dhe pa pasoja.

Sinqerisht,

                                                                                                                Kryetar

Nazif Cungu

  • 1

    Radio