Sociale Më shumë

Forca: Mesazh ngushëllimi ambasadës italiane

Prej tvteuta16:03, 30 Mars 2020

Forca e Re Demokratike i ka dërguar mesazh ngushëllimi Ambasadës së Italisë në Podgoricë, në lidhje me pasojat që ky vend po kalon nga sëmundja e koroanvirusit . “ Në emër te Forcës së Re Demokratike dhe në emrin tim personal, dëshiroj t’ju shpreh ngushëllimet më të sinqerta për Ju dhe popullin italian lidhur me epideminë e koronavirusit. Pandemia e cila tesh më është shpallur pothuajsë në të gjith botën po merr viktima dita ditës, por lajmet e marrura nga Italia na trondisin thellë.  Në këto çaste të vështira ndodhemi pranë populllit mik italian, pranë familjeve të viktimave në përballimin e dhimbjes së përbashkët njerëzore.   Zoti ua lehtësoftë dhimbjen dhe u prehtë në paqe.”, thuhet në telegramin e nënshkruar nga kryetari Nazif Cungu.

1. Kujdesi per klientin – afër ndërtesës së administratës së ndërmarrjes

2. Zyra e pagesës së faturave pranë tregut të gjelbër

3. Zyra e pagesës së faturave në qendër të Katërkollës

Orari i punës së zyrave të lartpërmendura është nga 08:00-15:00 ku edhe mundtë kryhen shërbimet e tërheqjes së faturave, shërbimet e pagesave si dhe lajmërimet për prishjet eventuale, thuhet në njoftimin e kësaj ndërmarrjeje.

  • 1

    Radio