Opinion Më shumë

Forca e Re Demokratike uron Kurban Bajramin

Prej tvteuta09:34, 11 Gusht 2019

Mesazh urimi me rastin e festës së Kurban Bajramit kanë dërguar edhe nga Forca e Re Demokratike. “Në emër të Forcës së Re Demokratike dhe në emrin tim personal, të gjithë besimtarëve islam ju uroj festën e Kurban Bajramit. Paqja, mëshira dhe begatia e Allahut qofshin me ju dhe familjet tuaja.   Gjithashtu të gjithë haxhinjve ju urojmë që  Haxhi tu pranohet dhe festën e Kurban Bajramit ta gëzojnë me shëndet dhe lumturi.  Urime dhe për shumë mot Kurban Bajrami!”, thuhet në urimin e nënshkruar nga kryetari Nazif Cungu.

  • 1

    Radio