Sociale Më shumë

Forca e Re Demokratike uron Krishtlindjet

Prej tvteuta16:23, 24 Dhjetor 2018

MESAZH URIMI ME RASTIN E FESTËS SË KRISHTLINDJEVE

 

Festat fetare tek populli ynë gjithherë kanë qenë ngjarje që na kanë bashkuar. Si çdo vit edhe sivjet, kremta e Krishtlindjes sjell mesazhin e paqës, dashurisë, respektit, mirëkuptimit dhe tolerancës midis popujve.

Të shpresojmë se Krishtlindjet e tjera do të na gjejnë më mirë, më të bashkuar, më të begatë, më të vendosur në ndërtimin e shoqërisë sonë.
Të gjithë besimtarëve shqipëtar të fesë katolike, anembanë botës që festojnë këtë natë të shenjtë Gëzuar Krishtlindjet.

Ju dëshiroj shëndet, mbarësi, paqë dhe lumturi në jetën tuaj. Uroj që Krishtlindjen ta kaloni në atmosferë tolerance, paqëje dhe dashurie me familjet tuaja.

Për shumë mote, Gëzuar!

  • 1

    Radio