POLITIKA Više

Forca: Đeka da kaže gdje su kupljene stvari u iznosu od 31.125 eura(VIDEO)

Prej tvteuta13:08 25 Oktobar 2017

 Saopštenje sa konferencije za štampu

 Osoba koja je poznata po masakriranju budžeta, prekoračenju ovlašćenja, teških nepravilnosti u trošenju opštinskih sredstava, potpunu degradaciju u svim sferama, organizovani kriminal i zloupotrebu službenog položaja, se trudi da drži predavanja kako se treba raditi i funkcionisati, želeći na taj način da skrene pažnju sa stvarnih zloupotreba čiji je direknti izvršilac.

Nažalost radi se o jednom prevarantu, kakav se na ovim prostorima neće pojaviti u narednih 50 godina.

Zahtjev Demokratske partije upućen lokalnom parlamentu, da se kao sastavni dio završnog računa Budžeta za 2016. godinu uvrsti i zaključak o otpisu osnovnih sredstava i inventara kao što su (garniture za dnevne sobe, klima uređaji, trpezarijski stolovi i stolice, mobilni telefoni) i to sve u vrijednosti od 31.125,80 eura, je neviđeni skandal u istoriji ulcinjske politike.

Poštovani građani, ovo je najbolje ogledalo zloupotrebe opštinskog budžeta.

Slučaj na zadnjoj sjednici skupštine je samo jedan u nizu zlouptreba i skandala, pošto su ovi manipulatori godinama zloupotrijebili opštinski budžet na sve moguće načine, koji bi trebao da se troši u korist svih građana Opštine Ulcinj, a ne u korist štetočina kakav je Fatmir Gjeka i pojedini njegovi odbornici.

Pitamo Gjeku gdje su osnovna sredstva i inventar u vrijednosti od 31.125.80 eura, koji nikada nije ušao u zgradu Opštine Ulcinj, a uredno su za njega primljene fakture.

Pošto sumnjamo da se radi o elementima organizovanog kriminala, pozivamo sve nadležne organe da se ozbiljno pozabave ovim pitanjem, a takođe pozivamo Državno tužilaštvo da se povodom ovoga izjasni, a Opština Ulcinj će i u narednom periodu obavještavati građane o svim zloupotrebama pojedinačno.

 

Član GO – Forca

Arian Murati

  • 1

    Radio