Sociale Më shumë

Fondi i pensioneve shtyn hapjen e hotelit

Prej tvteuta16:13, 20 Mars 2020

Fondi për sigurim të pensioneve në Mal të Zi lajmëron të gjithë shfytëzuesit e tij se akomodimi në hotelin e këtij fondi në Ulqin, shtyhet për një kohë të pacaktuar. Ky vendim është sjellur në përputhje me sugjerimet e Qeverisë së Malit të Zi dhe me qëllim që të ruhet siguria e shfrytëzuesve të këtij fondi. Hapja e hotelit ishte e parashikuar të bëhej në fillim të prillit kurse për aktivitetet e ardhëshme njoftimet do të bëhen nëpërmjet Lidhjes së pensionistëve të Malit të Zi dhe faqes zyrtare të fondit.

  • 1

    Radio