TURIZËM Më shumë

Fillojnë punimet në kompleksin “Holiday Village Montenegro”

Prej tvteuta15:56, 10 Nëntor 2017

Kompania Karisma Hotels& Resorts ka filluar tashmë  punimet në kompleksin Holiday Village Montenegro, të cilat pritet të përfundojnë deri në muajin prill të vitit të ardhshëm. Ky kompleks do të jetë i kategorisë me 4 yje dhe do ndikojë dukshëm në përmirsimin e ofertës turisitke të Ulqinit.

Sipas marrëveshjes së qiramarrjes, Kompania Karisma është e obliguar që në hotelet “Belvi” dhe “Olimpik” të investojë rreth 32 milionë euro gjatë periudhës 30 vjeçare të qiramarrjes.

 

 

  • 1

    Radio