Sporti Më shumë

Filloi Kampionati Europian në futboll për meshtarët katolik

Prej tvteuta16:21, 26 Shkurt 2019

Filloi Kampionati Europian në futboll për meshtarët katolik

Në Ulqin sot u hap kampionati europian në futboll për meshtarët katolik ku marrin pjesë 17 shtete europiane. Ky kampionat do të zgjasë deri me datë 28 shkurt , ku kisha Katolike Europiane përveç se në Ulqin do të jetë prezente edhe ne Tivar e Kotorr.  Në hapje të këtij kampionati foli dom Gabriel Grabanica famulltar i kishës së Kollomzës dhe Braticës.Turneun të hapur e shpalli kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq. Pjesë e këtij turneu janë mbi 200 meshtarë të cilët përveç garës sportive janë edhe promovues të mirë të qytetit të Ulqinit.

  • 1

    Radio