Sociale Më shumë

Filloi asfaltimi i rrethit ne qender te Ulqinit

Prej tvteuta12:28, 14 Janar 2018

Asfaltimi i rrethrrotullimit ne qender te qytetit ka filluar sot ne mengjes, dhe ne varesi te kushteve atmosferike do te vazhdoje edhe ditet ne vijim. Sekretari per veprimtari komunale Mustaf Gorana, tha per televizionin Teuta se rrethi do te asfaltohet me 3 shtresa, ku dy te parat do te kene trashesi 6 cm kurse e treta 4 cm. Ai shtoi se dinamika do te varet edhe nga kushtet atmosferike, pasi asfaltimi nuk mund te behet nese ka reshje. Pritet qe hapja per qarkullim te behet pas asfaltimit te plote.

  • 1

    Radio