Sociale Më shumë

Filipoviq pohon se është kryetar

Prej tvteuta12:02, 4 Dhjetor 2014

Kryetari i posazgjedhur i sindikatave komunale në Ulqin, Vlladimir Filipoviq nëpërmes një komunikate që ka arritur në redaksinë tonë, pohon se ai është kryetari i ri i kësaj organizate të punëtorve. Filipoviq njëkohesisht njofton Shefki Keko Lamoviqin se ai në çdo cast eshte i mireseardhur në sindikatën komunale të Ulqinit, ku siç thuhet përher do të jetë i mirëpritur, që me këshillat dhe punën e tij të kontriboje në mirëvajtjen e të gjithë të punësuarve në teritorin e komunës së Ulqinit, që është interesi i pergjithshëm në këto vite të vështira nëpërmjet të cilës kalon ekonomija e Ulqinit dhe i tërë shtetit. Ka pohuar Filipoviq.

  • 1

    Radio