Sporti Më shumë

Festimi qesharak i Jimmy Gressier (VIDEO)

Prej tvteuta16:23, 22 Mars 2023

Festat e titujve vitet e fundit kanë qenë shumë kreative dhe qesharake.

I fundit është Jimmy Gressier i cili theu rekord evropian në 5 kilometra në atletikë. Atleti francez pasi kaloi vijën e finishit i pari në Kampionatin Evropian në Francë në kategorinë elitare vendosi të festojë triumfin duke ngrënë një ëmbëlsirë.

Gressier kishte avantazh më shumë se të mjaftueshëm dhe në vijën e finishit një tifoz i ofroi atij një ëmbëlsirë, të cilën ai e shijoi me kënaqësi, ndërsa u shpall kampion i Francës.

25 vjeçari ishte gjithashtu bujar dhe i ofroi një pjesë të ëmbëlsirës së tij Markus George të vendit të dytë dhe Fabian Palcau të vendit të tretë.

  • 1

    Radio