POLITIKA Više

FEJZI HODŽA: „MLADIM KADROVIMA DO EFIKASNIJE LOKANE UPRAVE“

Prej tvteuta15:26 25 Januar 2018

Socijaldemokrate Ulcinja će se zalagati da lokalna administracija bude profesionalnija, ažurnija i u potpunosti otvorena prema građanima, da bi lokalna uprava bila efikasan servis za sve naše građanke i građane.

To ćemo ostvariti boljom organizacijom sekretarijata i punim angažovanjem obrazovanih, stručnih i posvećenih ljudi, uz širom otvorena vrata za mlade kadrove, kojima ćemo omogućiti da sprovode nova znanja, uz korišćenje savremenih tehnologija.

Smatramo da, s obzirom na činjenicu da se značajan dio teritorije opštine Ulcinj nalazi na ruralnom području, komunikacija sa predstavnicima mjesnih zajednica i građanima pojedinačno, mora biti konstantna i efikasnija, sa boljim planiranjem i realizacijom prije svega infrastrukturnih projekata.

Nastojaćemo da se ojača Kancelarija za projekte, koja funcioniše u okviru Opštine a do sada je ostvarivala jako slabe rezultate, kako bi se što bolje iskoristila sredstva iz IPA fondova, koja stoje na raspolaganju, a uz čiju podršku bi se mogao postići značajni razvoj Ulcinja.

Socijaldemokrate su svjesne svega onoga što su bili nedostaci u funkcionisanju lokalne uprave Ulcinja u prethodnom periodu, kao i postojećih izazova i onih koji se mogu nametnuti u narednom periodu,  ali uz jasnu viziju razvoja naše opštine, dobre ideje i što je najznačajnije, mlade i stručne ljude, koji su spremni da preuzmu odgovornost i  rade u cilju dinamičnijeg razvoja naše opštine, uhvatićemo se u koštac sa svim onim što nas očekuje nakon 04.februara. Zato drage sugrađanke i dragi sugrađani u nedjelju 04.februara, izađite na izbore i zaokruživanjem broja 1 glasajte za moderniju, efikasniju i pofesionalniju lokalnu upravu.

Fejzi Hodža

Kandidat na listi „Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Ulcinj“

  • 1

    Radio