Sporti Më shumë

Fed Cup: Sot ndeshja Mali i Zi-Norvegji

Prej tvteuta13:19, 19 Prill 2019

Në klubin e tenisit Bellevue  përfundoj edhe dita dyte e turneut më prestigjioz për femra Fed Cup 2019.

Ekipi I Norvegjis I cili edhe është njëri prej favoritëve kryesorë i turneut mundi ekipin e Armenis  me 3:0.

Egjipti mposhti ekipin e Kenisë 3:0,  kurse  ndeshja më interesante e ditës u zhvillua   në mes Irlandës dhe Marocos e cila përfundoj 2:1 në të mirë të Irlandezeve.

Sot me 19.04.2019,  pritet  ndeshja me interesante e turneut, ndërmjet nikoqirëve, Malit të Zi dhe Norvegjisë  , e cila do ta përcaktoj finalistin e parë të turneut.

Ndeshjet tjera  Egjipti  vs Maroco dhe Irlanda vs Kenia.

Ndeshjet fillojne në ora 10:00

Klubi i tenisit Bellevue- Ulqin

  • 1

    Radio