Politikë Më shumë

FD nuk do të kthehet në Kuvend

Prej tvteuta09:56, 21 Nëntor 2017

Fronti Demokratik nuk do të marrë pjesë në seancën e Kuvendit të Malit të Zi me 23 nëntor, ka konfirmuar zyrtari i këtij subjekti politiki Millutin Gjukanoviq. Në këtë seancë është parashikuar edhe debati për ndryshimin e ligjit për Prokurorinë shtetërore dhe marrëveshjes me NATO-n. Sipas gazetës Pobjeda, Fronti Demokratik nuk do të marrë pjesë në seancë pasi nuk do të jenë prezent prokurorët Ivica Stankoviq dhe Milivoje Katniq, por vetëm ministri i drejtësisë Zoran Pazhin.

  • 1

    Radio