Politikë Më shumë

FD kërkon hapjen e kufijve me Serbinë dhe Republikën Serbe

Prej tvteuta10:29, 7 Janar 2019

Liderët e  Frontit Demokratik kanë nisur iniciativë pranë presidentit të Serbisë Aleksandër Vuçiq, për hapjen e kufijve në mes Malit të Zi, Serbisë dhe Republikës Serbe. Kjo iniciativë duket se vjen si kundërpërgjigje ndaj deklaratave të kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama, për hapjen e kufijve të Shqipërisë ndaj fqinjve. Sipas tyre, Mali i Zi, Kosova, Shqipëria dhe Kroacia janë duke formuar një koalicion antiserb në rajon, i cili dihet të marrë përgjigjen e duhur.

 

  • 1

    Radio