AKTUELNO Više

FC „Caušević“ spremno dočekuje klubove na zimskim pripremama

Prej tvteuta15:07 19 Decembar 2019

Fudbalski centar “Caušević” i hoteli na Ulcinjskoj rivijeri spremni su da i ovih zimskih mjeseci budu na usluzi fudbalskim ekipama iz Crne Gore i regiona. Iz ovog centra kazali su da će sportski i turistički radnici kao i dugi niz godina unazad učiniti  sve da sve goste dočekaju na prepoznatljiv način i da se svi osjećaju kao kod kuće.

Dva osvijetljena fudbalska terena,teretana, dvije svlačionice,trim staze i pješčana plaža i hoteli sa tri i četiri zvjezdice stoje na raspolaganju fudbalskim ekipama.

„Ljudi koji su nas posjetili ovih dana iskazali su zadovoljstvo sto će jug Crne Gore biti spreman za, nadamo se, dobru posjetu .Uradili smo sve u granicama svojih mogućnosti da dva terena

budu u veoma dobrom stanju i da uz hotele, uslugu, hranu i odnos prema gostima učinimo da iz Ulcinja pođu svi zadovoljni”, stoji u saopštenju FC “Caušević”.

Svima koji žele otvoren je poziv da se lično uvjere u ponudu.

“Na ulcinjskoj Rivijeri tokom skoro tri decenije mnogo poznatih klubova i pojedinaca i svako od njih je učnio da budemo prepoznatljivi u region i svima njima ulcinjski poslenici duguju veliku zahvalnost.Lična i sportska poznanstva sa svim klubovima i pojedincima pokazatelj su prave

i ispravne misije Fudbalskog centra “Caušević”,  koji uz podršku, zajedno sa turističkim radnicima može da bude još bolje pozicioniran u region, gdje se mnogo ulaže u ovaj vid turizma.”

Počastvovani su, kako kažu,  što će ove zime promoteri ove akcije biti proslavljena imena crnogorskog fudbala, Dejan Damjanović i Fatos Bećiraj.

“Ukoliko im profesionalne i privatne obaveze budu dozvoljavale, iskazali su želju da nas posjete u zimskom periodu i osjete čari ulcinjskog gostoprimstva“, kazao je Mišo Caušević ispred ovog fudbalskog centra.

On je svim sportskim klubovima, trenerima i sportistima poželio sve najbolje u 2020. godini, kao kao i medijima koji prate njihov rad.

  • 1

    Radio