Politikë Më shumë

Fatmir Gjeka: Kemi përforcuar trupin votues

Prej tvteuta10:12, 13 Dhjetor 2017

Lideri i Partisë Demokratike , Fatmir Gjeka shprehet se janë të përgatitur për zgjedhjet lokale, dhe dalin të përforcuar me anëtarë ti rinj,që sipas Gjekës është një numër imadh.

“Kjo Parti është përforcuar me kuadro të profileve të ndryshme,duke filluar nga rinia, dhe afaristë të sukseshëm në Komunën e Ulqinit.Gjitha këto janë parametra të sigurta se në zgjedhjet e 4 shkurtit do të korrim rezultate të mira,pasi që edhe në zgjedhjet e kaluara kemi pasë një rritje të numrit të votuesëve”, tha Gjeka.

 

  • 1

    Radio