Sociale Më shumë

Familja Hajdari dhuron 200.000 dollarë për parkun publik në Anë të Malit

Prej tvteuta15:47, 22 Nëntor 2017

Familja Hajdari nga New York-u ka bërë një donacion prej 200.000 dollarësh për ndërtimin e parkut publik në Anë të Malit. Kjo u njoftua gjatë qëndrimit atje të kryetarit të Kuvendit Komunal Loro Nrekiq dhe këshilltarit të Forcës ës Re Demokratike Sabri Salaj.

Plani për ndërtimin e këtij parku u punua nga studia V& B Design dhe do të jetë i vetmi i këtij lloji në Komunën e Ulqinit.

  • 1

    Radio