Aktuale Më shumë

Eurodizel 20 centë më lart, eurosuper 8 dhe 9 centë

Prej tvteuta09:26, 21 Qershor 2022

Çmimet e derivateve të naftës në Mal të Zi prej sot kanë pësuar një tjetër rritje të madhe. Eurodizel dhe vaji për ngrohje në 15 ditët e ardhshme do të kushtojnë përkatësisht 1,78 dhe 1,99 euro.  Eurosuper 95 do të rritet me tetë cent, në 1.73 euro dhe Eurosuper 98, me nëntë cent në 1.77 euro.  Qeveria nuk ka më hapsirë për uljen e akcizave, pasi ata tashmë janë ulur me 50%. Këto çmime do të jenë në fuqi edhe të paktën 2 javët e adhëshme.

  • 1

    Radio