Ekonomi Më shumë

ESHTE HAPUR “VERY LOUD” NE BULEVARDIN TEUTA, ZBRITJE SPECIALE TREDITORE

Prej tvteuta17:44, 20 Qershor 2019

 Ne lokacionin me atraktiv ne qytet, ne bulevardin  Teuta,  solemnisht  eshte hapur duqani I ri   „Very Loud“  ne te cilin bleresit mund te gjejne nje asortiment te gjere te  telefonave mobil,  teknikes se bardhe, aparaturave te vogla shtepiake, kompjutereve, llaptopave,televizoreve, klimave etj . te gjitha keto nga brendet e njohura dhe me renome.  Me rastin e hapjes, per te gjithe bleresit do te kete zbritje speciale deri me daten 22 qershor nga 15-20 perqind.

  • 1

    Radio