Kulturë Më shumë

Enis Rexha fitues i Kampionatit Ndërkombëtar të Debatit

Prej tvteuta20:18, 16 Dhjetor 2020

Në Kampionatin Ndërkombëtar të Debatit në Astana, Enis Rexha me kolegun Chris Muneza përfaqësuan Ibn Haldun Universitesi ku dhe morën vendin e parë. “Për një periudhë shumë të shkurtër kohore jemi përgaditur për këtë kampionat, ku është dashur që të lexojmë dhe hulumtojmë shumë mbi çështje të ndryshme, si politike, ekonomike, por edhe të tjera”, thotë për Televizionin Teuta, Enis Rexha. Ai poashtu shprehet i lumtur që ka pasur mundësi të përfaqësoj universitetin e vet dhe të tregohet i suksesshëm, sepse do të jetë një mundësi më e mirë për vazhdimin e shkollimit të tij të  mëtejshëm.

  • 1

    Radio