Emisioni “Focus” -analize e zgjedhjeve lokale te 4 shkurtit

Prej tvteuta20:17, 18 Shkurt 2018

Ne kete link  mund te ndiqni emisionin Focus te TV Teuta ne te cilin kemi zhvilluar biseden lidhur me rezultatet e arritura ne zgjedhjet lokale me 4 shkurt ne Ulqin.

Mysafire ne studio: Xhemal Peroviq, Ismet Kallaba dhe Bekim Cobi.

Poashtu ne lidhje kemi edhe Xheladin Zenelin, i cili  nga Shtetet e Bashkuara te Amerikes lidhet ne emision dhe jep vleresimin e vete lidhur me formimin e koalicioneve te mundshme ne mes te subjekteve shqiptare.

  • 1

    Radio