Aktuale Më shumë

Emërime të reja të shqiptarëve në poste shtetërore

Prej tvteuta13:30, 2 Gusht 2022

Qeveria e Malit të Zi në kuadër të emërimeve në funksionet shtetërore, emëroi shqiptarët Aleksander Memçaj, për drejtor gjeneral në Drejtorinë për Punë në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale, Albert Camaj në Bordin drejtues të Fondit të Punës dhe kohë më parë ka emëruar edhe Tahir Gjonbalaj për  anëtarë të  Bordit të Drejtorëve të Elektro Ekonomisë.

Të emëruarit janë kuadro nga radhët e partisë Lidhja Demokratike Shqiptare të cilën e udhëheq lideri Nikollë Camaj.

 

 

  • 1

    Radio