Kulturë Më shumë

Ekspozitë e fëmijëve për Skenderbeun

Prej tvteuta09:01, 22 Dhjetor 2018

Mbrëme në Galerinë e Qendrës për Kulturë – Ulqin Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” dhe Shoqata “Art Dulcinium”, në bashkëpunim me Qendrën e Kulturës – Ulqin, kanë  organizuar ekspozitën figurative të nxënësve të shkollave fillore dhe të mesme të Ulqinit ,“Skënderbeu në sytë e fëmijëve”. Sipas arsimtarit te Artit Figurativ Allmir Suka , seleksionimi i pikturave me te bukura ka qene shume i veshtire . Piktorja e mirenjohur nga Ulqini , dhe mesimdhenese e lendes se Artit figurativ , Vahida Hasanaga Nimanbegu tha për TV Teuta se është shumë e lumtur me numrin e madh te nxenesve qe kane shprehur interesimin e tyre per te qene pjese e kesaj ekspozite . Kjo ekspozite eshte zhvilluar ne kuader te aktiviteve te parapara per shenimin e vitit te Heroit Kombetar Gjergj Kastrioti Skenderbeu.

  • 1

    Radio