Sporti Më shumë

Ekipi i Taekwondo-së “Ulqini” sjell tre trofe nga turneu në Beograd

Prej tvteuta09:56, 4 Nëntor 2019

Ditën e shtunë me datë 2 Nëntor, në Beograd u mbajt turneu ndërkombëtar në sportin e taekwondosë “Hercules games 2019”. Në këtë aktivitet sportiv morën pjesë mbi 400 garues, gjegjësisht 41 klube nga 7 vende të ndryshme .
Klubi i taekwondo-së “Ulqini” u paraqit me 25 garues, të cilët sollën 23 medalje dhe tre trofe. Nga medaljet e fituara, 15 ishin të arta, 4 të argjendit, dhe katë të tjera ishin të bronzit. Në rënditje të përgjithëshme, klubi i nga Ulqini fitoi trofeun e vendit të parë në diciplinën e Formave,  trofeun e vendit të parë në kategorinë e kadetëve dhe atë të vendit të tretë në kategorinë e pionerëve.

Diciplina e Formave me medalje u kurorzuan sportistët:
????Medina Kanaqeviq, Sumeja Bisha, Arta Ismailaga, Amell Nuti, Vesa Dervishi, Dion Mustafa, Hana Tivari.
????Amra Dushku.
Ekipore medalje e artë: ????Amra Dushku, Vesa Dervishi, Hana Tivari.
Diciplina e ndeshjes, me medalje u kurorzuan sportistët
????Enes Dushku, Albjon Hykaj, Amar Bakalli, Sara Kraja, Arta Ismailaga.
????Mervana Mucaj, Merisa Malokraja, Enis Kurti.
????Hakush Fici, Ardit Dervishi, Amella Nuti, Harun Dervishi.

  • 1

    Radio