AKTUELNO Više

EKG APARATI ZA DOM ZDRAVLJA ULCINJ

Prej tvteuta15:58 18 Jun 2018

Dom zdravlja Ulcinj dobio je u sklopu donacije Pivare “Trebjesa” dva EKG aparata, kojim će biti unaprijeđena dijagnostička usluga u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Predstavnik Doma zdravlja, šef tehničke službe Marko Junković, u odsustvu direktora Marnikovića koji je na godišnjem odmoru, srdačno se zahvalio predstavnici donatora Nataliji Milić na uručenoj donaciji koja je veoma važna za funkcionisanje Doma zdravlja i koja će puno olakšati rad tehničarima jer je riječ o savremenim aparatima koji pružaju olakšani pristup upravljanju cjelokupnim sistemom informacija.

“Domovi zdravlja kao ustanove primarne zdravstvene zaštite,  su veoma važni za sve građane. Zbog toga smo u Pivari “Trebjesa” odlučili da doprinesemo pružanje kvalitetnije zdravstvene zaštite, kroz donaciju opreme za kojom domovi zdravlja iskažu potrebu. Pored donacija koje smo ove godine uputili domovima zdravlja na sjeveru, sigurni smo da će i oprema donirana DZ Ulcinj biti  značajna za sve korisnike usluga ove ustanove” , kazala je Natalija Milić, menadžer korporativnih komunikacija u Pivari „Trebjesa“.

 

  • 1

    Radio