Aktuale Më shumë

Edhe këtë vit Ulqini destinacion për 1 Maj

Prej tvteuta15:21, 1 Maj 2019

Edhe këtë vit Ulqini destinacion për 1 Maj

Një numër i konsiderueshëm i vizitorëve zgjodhën Ulqinin që të kalojnë ditën e 1 Majit. Vizitorë nga Shqipëria , Kosova, Serbia por edhe më gjërë po i qendrojnë besnik zgjedhjes së tyre duke kaluar ditë pushimi në bregdetin e Ulqinit. Pikat më të frekuentuara janë shetitorja e Ranës si dhe Lumi Buna. Një atmosferë e cila të gjallë ndjesinë e një sezone të shkurtër para fillimit të sezonës verore.

  • 1

    Radio