Sporti Më shumë

EDHE KËTË VIT TURNEU NË VOLEJBOLL SPEKTAKLIKRYESRË SHKOLLORË

Prej tvteuta18:18, 20 Mars 2019

Për dallim prej viteve mëpërpara, turneu shkollorë në volejboll për djem dhe vajza është mbajtur në sallën e Shkollës së mesme të përzier”Vëllazërim-bashkimi” dhe kështu ekipet e vajzave dhe djemve kanë luajtur më shumë ndeshje se sa viteve tjera. Ekipi fitues në kategorinë e meshkujve ishte skuadra e professor Kadri Sinanit, kurse nga vajzat, më të mirat dolën, ekipi I professor Drago Vukçeviqit.  Turneu tradicional ne volejboll, është skektakli kryesore sportive në këtë shkollë.

  • 1

    Radio