Sociale Më shumë

Edhe banorët e Ulqinit po furnizohen në rast të përhapjes së koronavirusit

Prej tvteuta16:45, 11 Mars 2020

Në Mal të Zi akoma nuk është regjistruar asnjë rast i koronavirusit, por frika e izolimit ka ndikuar që ato të nxitojnë të furnizohen me produktet më të nevojshme. Në shitoret e Ulqinit sot ka pasur një fluks të madh të qytetarëve të cilët më së shumti kanë tregtuar ushqime dhe mjete higjenike. Arsyet për këtë siç thonë ata janë mundësia që sëmudja të përhapet edhe në vendin tonë dhe kjo të ndikojnë në funrizimin e dyqaneve me produkte. Këto të fundit megjithatë rezultojnë të jenë të furnizuar mirë dhe për momentin nuk ka rrezik të mungesës së produkteve.

  • 1

    Radio