Aktuale Më shumë

Durrës: Me 30-31 mars takim i ministrave të jashtëm të Ballkanit Perëndimor

Prej tvteuta16:02, 28 Mars 2016

Ministrat e Punëve të Jashtme të Ballkanit Perëndimor do të mblidhen në Durrës, në datat 30-31 mars, për të diskutuar mbi përgatitjen e projekteve rajonale të ndërlidhjes në fushën e transportit dhe energjisë.

Përmes një njoftimi për shtyp, Ministria e Punëve të Jashtme njofton se, në vijim të Samitit tëBallkanit Perëndimor të mbajtur në Vjenë, më datë 27 gusht 2015, dhe në përgatitje të Samititqë do të mbahet në Paris në korrik 2016, Ministria e Punëve të Jashtme organizon në Durrës, më 30-31 mars 2016, takimin e Ministrave të Punëve të Jashtme të vendeve tëBallkanit Perëndimor.

  • 1

    Radio