Kulturë Më shumë

Dukaj u drejtohet nxënësve: Ruani shëndetin dhe ndiqni këshillat e mësuesve dhe prindërve(video)

Prej tvteuta21:01, 2 Prill 2020

Drejtori i Drejtoratit për arsimim të pjestarëve të popujve pakic në Mal të Zi, Marash Dukaj, u është drejtuar nxënësve përmes një video postimi në të cilin tregon mbi zhvillimet e mësimit në distance, por gjithnjë duke I ftuar nxënësit që të ruajnë shëndetin dhe të ndjekin këshillat e mësuesve dhe prindërve. 

“Ne bazë të situatës së krijuar nga korona virusi ne kemi qen të obliguar të krijojmë një mundësi për të ju afruar juve mësimin në shtëpi. Pëervecplatformave tëndrzshme qe ju I aplikoni cdo dite me mesuesit tuaj, mesimi permes televiyioneve eshte nje model tjeter qe eshte mirepritur nga opinion. Jemi te sigurtë se ky lloj mësimit nuk është perfekt, por me siguri të plotë mund të themi se është një nismë shumë e mirë për faktin se ne primare e kemi shëndetin tuaj. Shpresojmë që të gjithë së bashku do ta tejkalojmë këtë situatë, urojmë të jeni shëndoshë dhe mire dhe vazhdoni të ndëgjoni këshillat e mësuesve dhe këshillat e prindërve tuaj. Rri në shtëpi, mëso nga shtëpia”, porositi Dukaj.

  • 1

    Radio